Over ons

Hallo,

Ik ben Pieter-Jan Sieben.

Na de opleiding werktuigbouwkunde ben ik gaan werken in een bedrijf dat openhaarden maakt. Hier heb ik me goed kunnen ontwikkelen en veel kennis opgedaan. Na hier 7 jaar met plezier gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In 2001 ben ik mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Sieben design en techniek. De eerste opdrachten bestonden vooral uit technisch tekenen (3d in Solid works en autocad) voor het reviseren van machines. Al snel kwamen daar opdrachten bij zoals het produceren en bouwen van waterskibanen en winkelinterieurs.

 

Dit heeft Sieben design en techniek doen uitgroeien tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in maatwerk tekeningen en producten van staal, RVS en aluminium. Tegenwoordig zijn de opdrachten zo divers dat er elke dag aan een ander soort product gewerkt wordt. U kunt bij ons dan ook voor (bijna) alles van staal, RVS en aluminium terecht. Wij hebben veel ervaring met winkelinterieur, horeca interieur, waterskibanen, deuren van staal, lampen, tafelpoten, plantenbakken enz. enz.

Ziet u een product maar kunt u het niet vinden in de goede maat of heeft u zelf iets bedacht? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search