over ons

Sieben Design

over ons

Hallo, Ik ben Pieter-Jan Sieben en ik ben gespecialiseerd in het maken van producten die vaak niet in de winkel te koop zijn. Maatwerk zoals stalen deuren of schuttingen en poorten maar ook lampen of winkelinterieurs zijn producten die we regelmatig maken. Voor wie? Eigenlijk voor iedereen dus voor ontwerpers en architecten maar ook voor particulieren die net even iets anders nodig hebben dan wat standaard te koop is. Een paar voorbeelden? Bekijk onze portfolio of volg ons op Instagram want het is te veel om op te noemen…. Kasten, poorten, taatsdeuren, lampen, wijnrekken, vitrines, lichtbakken, waterskibanen, tafels, trappen, balustrades, leuningen, speelhuisjes, plantenbakken, tuinbanken… kortom echt te veel om op te noemen!

Eigen werkplaats

Voor de productie van stalen of houten onderdelen en is een behoorlijk machinepark nodig en dat hebben we niet. Dat is een bewuste keuze want hierdoor kunnen we alles laten produceren met de beste machines bij de beste bedrijven voor die specifieke producten. In onze werkplaats staat een robuuste lastafel centraal opgesteld en doen we alleen nog kleine bewerkingen en de assemblage. Hierdoor houden we de prijs voor maatwerk en kleine series laag. Tevens is de kwaliteit gegarandeerd doordat we alles met onze eigen handen afwerken en dat vinden we belangrijk.

Wilt u meer informatie?

En van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar. 

CONTACT