20 jaar Sieben design en techniek

20 jaar Sieben design en techniek

Vandaag alweer 20 jaar geleden ingeschreven bij de KvK. Wat een mijlpaal. De stap was spannend om te nemen maar wat zijn we trots op wat we hebben opgebouwd. De solide basis die verschillende opdrachtgevers ons bieden door fijne samenwerkingen. Samenwerken aan steeds weer nieuwe creatieve projecten die ons uit blijven dagen om het beste uit onszelf te halen. Al 20 jaar blijven we ontwikkelen om de beste kwaliteit en service te leveren voor goede concurrerende prijzen. Steeds meer particulieren weten ons te vinden voor maatwerk projecten in staal. Nog steeds elke dag veel plezier in ons werk en dat maakt een mens gelukkig!

Er zijn wat bedrijven die we hiervoor willen bedanken:

https://www.bestpoint.nl/ en zijn voorganger: in 2001 3D gaan tekenen bij ITM. Later het ontwerp van onze huisstijl en belettering van de bus. Altijd kunnen we bij elkaar terecht. Jullie met opdrachten voor ons en wij met reclame en websitevragen bij jullie. Dit betekent veel voor ons. Zonder jullie was de start van Sieben design een stuk lastiger.

https://www.altacableski.nl/nl/: Al 16 jaar werken we samen aan waterskibanen en alles wat daarbij komt kijken. Van 2012 tot 2020 hebben we zelfs gebruik mogen maken van jullie ruimte om ook onze andere projecten te mogen maken. Jullie gaven ons de mogelijkheid om ook op andere gebieden te ontwikkelen. Samen veel nieuwe stappen gezet in de ontwikkeling van de waterskibanen. Spannende en mooie bouwprojecten in binnen- en buitenland. Met en door jullie hebben we uit kunnen groeien tot wat we nu zijn. We zijn jullie dan ook dankbaar en hopen nog lang samen te werken.

https://www.caelers.nl/: In 2004 ons eerste interieur gemaakt. Voor ons was dit nieuw. Jij hebt ons geïntroduceerd in de interieurbouw en de fijne kneepjes bijgebracht. De mooie ontwerpen van Hans Kuijten die we samen hebben gerealiseerd. Inmiddels hebben we aan een half woord genoeg om te weten hoe we samen een mooi interieur maken. 16 Jaar werken we al regelmatig samen aan mooie projecten en wat ons betreft gaan we hier nog lang mee door.

http://www.rrwooddesign.nl/: In 2013 leerden we elkaar kennen en begon onze samenwerking. Al 7 jaar werken we de mooiste interieur projecten uit samen. Ook jullie zijn voor ons uitgegroeid tot een solide partner om mee samen te werken. Het vertrouwen wat jullie in ons hebben maakt ons steeds beter in wat we doen. Samen staan we voor een hoge kwaliteit die mooie duurzame interieurs als resultaat heeft. We zijn jullie dankbaar voor het vertrouwen en hopen samen nog veel mooie interieurs te verzorgen.

https://www.maartwerk-meubels.nl/: Van een jongen met ontzettend veel talent voor wakeboarden naar een eigen bedrijf opzetten. Jouw vertrouwen in ons is er vanaf het begin geweest. En wat is dat een eer! Vanaf de eerste tafel die je maakte met stalen onderstel ben je bij ons gekomen. We zien je steeds meer groeien en zijn trots op wat we daaraan bij mogen dragen. In heel het land staan tafels en inmiddels ook andere meubels door jou gemaakt. Alle details van staal komen steeds weer van Sieben design. Samen gaan we onze bedrijven nog verder laten groeien en veel van elkaar leren. Dank je voor je vertrouwen.

 

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat

eetkamertafel op maat gemaakt naar ontwerp klant door www.siebendesign.nl

Eetkamertafel op maat

Winkelinterieur op maat van staal zwart gecoat by Siebendesign.nl

winkelinterieur Flome in Best

Wand van staal en glas met stopverf onder overkapping, By Siebendesign

Wand van staal en glas onder overkapping

stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit