Bloembak of vuurkorf druppel.

De zon komt eraan.

Wat zijn we toe aan meer vrijheid. Helaas is die vrijheid nog even in eigen tuin. Daarom is het juist nu zo fijn om de tuin op orde te hebben. Zo zorgen we voor ons eigen gevoel van vrijheid en geluk. We worden altijd blij van bloemen en planten om ons heen. De combinatie met zon doet ons goed. Daarom zijn we al een tijdje bezig met deze druppel bloembak. Dit prototype is van cortenstaal en zal een mooie roestkleur krijgen. Bijkomend voordeel is dat cortenstaal tegen hitte kan. Hierdoor zijn deze druppels ook te gebruiken als vuurschaal. Zodra we de mogelijkheid hebben om er een mooi vuurtje in te branden zullen we daar ook foto’s van posten. We zijn nog niet klaar met ontwikkelen omdat we voor de hoogste kwaliteit gaan. Deze druppel stroomt over van potentie en mogelijkheden. Zo kan hij als plantenbak straks ook in alle RAL kleuren gespoten worden. Ook andere toepassingen zijn we aan het uitwerken. Ook voor stalen of cortenstaal plantenbakken kunt u bij ons terecht. Zelfs mooie sculpturen of scheidingswanden kunnen we voor u op maat maken. Leuke ideeën zijn altijd welkom.

Deze foto’s zijn gemaakt door Foto Nicolai. We zijn zo blij met deze foto’s van onze druppels dat we ze graag willen laten zien.

Benieuwd wat u ervan vindt?

 

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout