Bloembak van staal op maat

Bloembak van staal op maat

Wat een fijne samenwerking met Groencentrum de Mortelen uit Best. Dank je wel voor jullie vertrouwen. We hopen nog vele mooie projecten met jullie te mogen maken!

Deze bloembak is 300x150cm x40cm. In de afwerking is gekozen voor een fijn structuur coating in RAL 7021. Om het staal weersbestendig te maken is deze bloembak voor het coaten gestraald en geschoopeerd. Groencentrum de Mortelen verwerkte de bloembak van staal op maat in deze nieuw aangelegde tuin. Het blijft een mooie combinatie strakke lijnen en mooie planten. Nu kan het genieten beginnen. De bloemen en planten zorgen steeds voor verandering waar de basis gelijk blijft. Dat is het geheim van een goed aangelegde tuin. Voor ons zijn dit de kleine dingen om van te genieten.

We genieten van de voorjaarsbloemen en bloesem en kunnen niet wachten op de kleuren die de zomer gaat brengen. Wacht alleen nog even met het planten eenjarige zomerbloeiers in uw tuin of plantenbak. Er kan nog nachtvorst komen en daar houden ze niet zo van. Op een vorstvrije plek kunt u ze natuurlijk al wel plaatsen.

Met ons maatwerk kunnen we vele soorten en maten bloembakken of plantenbakken voor u maken. Zo maken we ook plantenbakken met een RVS-binnenbak. Door de luchtbrug die ontstaat tussen binnen en buitenbak kan de vorst minder makkelijk bij de wortels en zijn uw planten beter beschermd.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur