Bloembak van staal op maat

Wat een fijne samenwerking met Groencentrum de Mortelen uit Best. Dank je wel voor jullie vertrouwen. We hopen nog vele mooie projecten met jullie te mogen maken!

Deze bloembak is 300x150cm x40cm. In de afwerking is gekozen voor een fijn structuur coating in RAL 7021. Om het staal weersbestendig te maken is deze bloembak voor het coaten gestraald en geschoopeerd. Groencentrum de Mortelen verwerkte de bloembak van staal op maat in deze nieuw aangelegde tuin. Het blijft een mooie combinatie strakke lijnen en mooie planten. Nu kan het genieten beginnen. De bloemen en planten zorgen steeds voor verandering waar de basis gelijk blijft. Dat is het geheim van een goed aangelegde tuin. Voor ons zijn dit de kleine dingen om van te genieten.

We genieten van de voorjaarsbloemen en bloesem en kunnen niet wachten op de kleuren die de zomer gaat brengen. Wacht alleen nog even met het planten eenjarige zomerbloeiers in uw tuin of plantenbak. Er kan nog nachtvorst komen en daar houden ze niet zo van. Op een vorstvrije plek kunt u ze natuurlijk al wel plaatsen.

Met ons maatwerk kunnen we vele soorten en maten bloembakken of plantenbakken voor u maken. Zo maken we ook plantenbakken met een RVS-binnenbak. Door de luchtbrug die ontstaat tussen binnen en buitenbak kan de vorst minder makkelijk bij de wortels en zijn uw planten beter beschermd.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout