Cortenstaal varkens

Niet alleen wijzelf vinden ze leuk. Er wordt regelmatig gevraagd naar deze cortenstaal varkens of andere dieren. Het is weer eens wat anders om in de tuin te zetten. Dat is juist wat cortenstalen dieren zo populair maakt. Het eerste setje maakten we voor bij een varkenshouderij natuurlijk een toplocatie voor een paar scharrelende varkens van cortenstaal. Maar ook in een tuin met een groot grasveld zijn ze geplaatst als leuke onderbreking van een toch wel vrij kaal vlak.

Omdat er vaker naar gevraagd wordt hebben we een gezellige kudde geplaatst bij https://www.bontekoebest.nl/. Hier staan ze lekker decoratief hun mooie roestkleur te krijgen tot ze worden overgedragen aan een nieuwe eigenaar die ze wil adopteren.

Binnenkort zal er ook een kleine varkensfamilie toegevoegd worden aan de echte varkens bij https://www.beukentuin.nl/ waar ze heel veel leuke activiteiten met varkens organiseren. Je mag hier zelfs komen knuffelen met echte varkens.

Heeft u interesse om een setje cortenstalen varkens of andere dieren van cortenstaal te adopteren voor uw tuin of boerderij? Neem dan gerust contact met ons op. Momenteel hebben we een aantal setjes varkens op voorraad. Andere dieren zoals koeien, schapen geiten of honden maken we graag voor u op aanvraag. Buiten de genoemde dieren is er natuurlijk vanalles mogelijk om uit cortenstaal te maken. We helpen u graag met het uitwerken van uw eigen ontwerp of idee.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur