Cortenstaal verlichting

Zichtbaar zijn in de donkere maanden met deze cortenstaal verlichting. Restaurant Rust Wat in Blaricum is te vinden midden in de natuur. Zeker in de wintermaanden is het fijn als een restaurant te vinden is. Het liefst natuurlijk op een manier die mooi aansluit bij de omliggende natuur.

Met deze cortenstaal lichtzuil denken we dat we daar wel in geslaagd zijn. De kleur van het cortenstaal past goed in deze omgeving waardoor deze zuil subtiel aanwezig is. In het donker verliest deze zuil zijn functie niet door de geplaatste ledverlichting.

Voor ons is het een eer dat we dit project mochten maken. Samen maakten we een ontwerp wat aan alle wensen voldoet. Na het goedkeuren van onze 3-D tekening zijn we enthousiast aan de slag gegaan om dit leuke ontwerp te realiseren. Een mooie robuuste ombouw die aan de binnenzijde voorzien is van ledverlichting.

Afgelopen week konden we gaan plaatsen. Het blijft leuk om te zien hoe onze projecten erbij staan in de uiteindelijke omgeving. Het cortenstaal zal nog wat tijd nodig hebben om volledig te roesten waardoor het nog mooier wordt. Samen met de klant zijn we blij met het resultaat.

Graag bedanken we restaurant Rust Wat voor deze leuke opdracht

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur

Winkelinterieur op maat, goud by Siebendesign.nl, Sparkle and dream , kledingrekken, Paskamers, Frontpresentatie, vakmanschap, staal op maat, interieur op maat, design, staal, lassen.

Winkelinterieur op maat

Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat

eetkamertafel op maat gemaakt naar ontwerp klant door www.siebendesign.nl

Eetkamertafel op maat

Winkelinterieur op maat van staal zwart gecoat by Siebendesign.nl

winkelinterieur Flome in Best