Detail stalen deuren

Detail stalen deuren.

Bij Sieben design en techniek vinden we dat u aan onze producten moet kunnen zien dat u voor vakmanschap gekozen hebt. We besteden dan ook veel aandacht aan de afwerking van onze producten. Bij de stalen deuren ziet u dit verschil duidelijk. Het aanbod is groot net zoals het verschil in service en afwerking van de deuren van staal en glas  Daarom laten we u in dit artikel wat foto’s zien van deuren van staal die we gemaakt en geplaatst hebben.

Voor ons betekend service dat we u alle zorg uit handen nemen. Zelf hoeft alleen aan te geven wat uw wensen zijn voor het soort deur en de verdeling en soort van het glas. We komen bij u op locatie om de maten op te nemen en alles door te nemen. Wanneer u akkoord bent met onze offerte gaan we uw deur met de hand maken en krijgt u een schatting van de productieperiode. Als uw deur voorzien is van een coating nemen we contact op om deze bij u te komen plaatsen. We plaatsen vervolgens uw deur op locatie volgens afspraak.

U kiest bij Sieben design en techniek voor handwerk stalen deuren op maat gemaakt. We vinden dat u dit terug moet kunnen zien in de afwerking en kwaliteit die we leveren. Voor ons en onze klanten is de afwerking erg belangrijk. Zo wordt bij ons waar het kan al het hang en sluitwerk mee gecoat in de kleur van de deur. De handgrepen worden aan uw deur bevestig door deze vast te lassen, waardoor u geen schroeven in het zicht heeft. De glaslijsten die we gebruiken vallen mooi binnen de lijst van de deur waardoor er een strakke lijst over zal blijven. Wanneer u meerdere deuren in huis wilt plaatsen zorgen we ervoor dat de glaslijsten door uw gehele lijst gelijk zijn.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.