Detail stalen deuren

Detail stalen deuren.

Bij Sieben design en techniek vinden we dat u aan onze producten moet kunnen zien dat u voor vakmanschap gekozen hebt. We besteden dan ook veel aandacht aan de afwerking van onze producten. Bij de stalen deuren ziet u dit verschil duidelijk. Het aanbod is groot net zoals het verschil in service en afwerking van de deuren van staal en glas  Daarom laten we u in dit artikel wat foto’s zien van deuren van staal die we gemaakt en geplaatst hebben.

Voor ons betekend service dat we u alle zorg uit handen nemen. Zelf hoeft alleen aan te geven wat uw wensen zijn voor het soort deur en de verdeling en soort van het glas. We komen bij u op locatie om de maten op te nemen en alles door te nemen. Wanneer u akkoord bent met onze offerte gaan we uw deur met de hand maken en krijgt u een schatting van de productieperiode. Als uw deur voorzien is van een coating nemen we contact op om deze bij u te komen plaatsen. We plaatsen vervolgens uw deur op locatie volgens afspraak.

U kiest bij Sieben design en techniek voor handwerk stalen deuren op maat gemaakt. We vinden dat u dit terug moet kunnen zien in de afwerking en kwaliteit die we leveren. Voor ons en onze klanten is de afwerking erg belangrijk. Zo wordt bij ons waar het kan al het hang en sluitwerk mee gecoat in de kleur van de deur. De handgrepen worden aan uw deur bevestig door deze vast te lassen, waardoor u geen schroeven in het zicht heeft. De glaslijsten die we gebruiken vallen mooi binnen de lijst van de deur waardoor er een strakke lijst over zal blijven. Wanneer u meerdere deuren in huis wilt plaatsen zorgen we ervoor dat de glaslijsten door uw gehele lijst gelijk zijn.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur