Detail stalen deuren

Detail stalen deuren.

Bij Sieben design en techniek vinden we dat u aan onze producten moet kunnen zien dat u voor vakmanschap gekozen hebt. We besteden dan ook veel aandacht aan de afwerking van onze producten. Bij de stalen deuren ziet u dit verschil duidelijk. Het aanbod is groot net zoals het verschil in service en afwerking van de deuren van staal en glas  Daarom laten we u in dit artikel wat foto’s zien van deuren van staal die we gemaakt en geplaatst hebben.

Voor ons betekend service dat we u alle zorg uit handen nemen. Zelf hoeft alleen aan te geven wat uw wensen zijn voor het soort deur en de verdeling en soort van het glas. We komen bij u op locatie om de maten op te nemen en alles door te nemen. Wanneer u akkoord bent met onze offerte gaan we uw deur met de hand maken en krijgt u een schatting van de productieperiode. Als uw deur voorzien is van een coating nemen we contact op om deze bij u te komen plaatsen. We plaatsen vervolgens uw deur op locatie volgens afspraak.

U kiest bij Sieben design en techniek voor handwerk stalen deuren op maat gemaakt. We vinden dat u dit terug moet kunnen zien in de afwerking en kwaliteit die we leveren. Voor ons en onze klanten is de afwerking erg belangrijk. Zo wordt bij ons waar het kan al het hang en sluitwerk mee gecoat in de kleur van de deur. De handgrepen worden aan uw deur bevestig door deze vast te lassen, waardoor u geen schroeven in het zicht heeft. De glaslijsten die we gebruiken vallen mooi binnen de lijst van de deur waardoor er een strakke lijst over zal blijven. Wanneer u meerdere deuren in huis wilt plaatsen zorgen we ervoor dat de glaslijsten door uw gehele lijst gelijk zijn.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat

eetkamertafel op maat gemaakt naar ontwerp klant door www.siebendesign.nl

Eetkamertafel op maat

Winkelinterieur op maat van staal zwart gecoat by Siebendesign.nl

winkelinterieur Flome in Best

Wand van staal en glas met stopverf onder overkapping, By Siebendesign

Wand van staal en glas onder overkapping

stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit