Eetkamertafel met zwart stalen rand

Eetkamertafel met zwart stalen rand.

Wat een plaatje is het geworden! Enige tijd geleden werden we benaderd voor het maken van een eetkamertafel op maat. Aan de hand van aangeleverde foto’s gingen we in overleg. We maakten een 3-d tekening van hoe de tafel eruit zou komen te zien. Voor ons was dit model ook nieuw. Nieuwe ontwerpen dagen ons uit om mee te denken met de klant. Samen met https://www.maartwerk-meubels.nl/ maakten we deze tafel eetkamertafel met zwart stalen rand. Wat is ons werk toch leuk! Zeker als je in contact blijft met de klant die net als ons zeer enthousiast is over het eindresultaat. We zijn dankbaar voor dit soort mooie projecten waarbij mensen ons het vertrouwen geven dat we goed werk leveren. Deze tafel is 300 x 120 cm. Lekker groot om fijn aan te tafelen met een groot gezelschap. Het blad is van eiken omrand met een zwartstalen lijst. De tafelpoten van staal maakten we ook op maat zodat alles maximaal op elkaar is afgestemd. We zijn dan ook erg blij met de foto van deze klant die laat zien hoe de tafel er met stoelen in zijn uiteindelijke omgeving uit ziet. Een beetje verliefd zijn we wel op dit model.

 

Heeft u ook een origineel idee of heeft u iets op het oog dat u niet in de goede maat kunt krijgen. We helpen u graag verder met ons maatwerk in staal. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
December komt eraan, Luxe hotel chique verticaal tuinieren planten standaard met koperen plantenbakken in kerstsfeer by Siebendesign.nl

December komt eraan!

Wijnkast op maat, luxe wandafscheiding, industriële wijnkast van Siebendesign.nl

Industriële wijnkast op maat

Biophillic Luxe Planten Standaard, Roomdivider By Siebendesign.nl

Luxe verticaal tuinieren standaard

Parkmeubilair De 15 Kapellekens In Mol, Ronde Bank, Urban Furniture, Gemeentemeubilair, Maatwerk straatmeubilair Gepersonaliseerd Met Logo By Siebendesign.nl 12

Straatmeubilair op maat

Koffiebar bij recreatiepark Ter Spegelt by Magnifique interieurwerken en Siebendesign.nl

Koffiebar Ter Spegelt

Stalen taatsdeur op maat, 1 glasvlak by Siebendesign.nl, ontwerp Maarinterieurvormgeving.nl

Stalen taatsdeur met één vlak glas

Horecainterieur, Glazenrek , Flessenluifel, Achterkast Bij Koren In Best, Made By Siebendesign.nl

Horeca interieur bij restaurant De Koren in Best

Witte stalen plantenbakken met wielen op maat gemaakt door Siebendesign.nl

Witte stalen plantenbak met wielen

Deze vlinder van cortenstaal maakten we met behulp van de laser. Wat heeft ze een prachtige plaats gekregen boven de vijver. Het cortenstaal heeft een perfecte kleur om te combineren in de natuur.

Vlinder van Cortenstaal