Horeca interieur van staal.

Van harte gefeliciteerd Pizzani Geldrop!

Op 23 september opende Pizzani alweer een nieuw filiaal. Deze keer in Geldrop. Ook voor dit filiaal mochten we het horeca interieur van staal op maat verzorgen. Wat een leuke samenwerking hebben we inmiddels opgebouwd. Samen bekijken we wat de beste afmetingen zijn voor de balie en kasten die nodig zijn. Het wederzijds opgebouwd vertrouwen help enorm in het snelle schakelen om alles op tijd ingericht te hebben. Dank je wel Pizzani voor alle leuke projecten die we al mochten en nog gaan maken!

Blank staal met een blanke coating maakt dat dit horeca interieur duurzaam is in het gebruik. De blanke coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten en zijn stoere kleur behoudt. Houten legplanken maken de basis compleet. Hiermee alleen krijg je niet de leuke authentieke Italiaanse uitstraling die alle Pizzani restaurants hebben. De levensgrote foto’s en gekleurde voorraad op de schappen zorgen voor dat Italiaanse gevoel. Helaas kunnen we u in een bericht niet laten proeven hoe goed Italiaans de Pizza’s van Pizzani smaken. We raden u aan er gewoon eens één te proberen. Pizzani Geldrop heel veel succes in jullie knusse restaurant!

 

Wist u dat www.siebendesign.nl stroom gebruikt die is opgewekt door zonnepanelen? Waar we kunnen proberen we zo duurzaam mogelijk te werken. Zo worden ook onze materialen op maat gemaakt met de laser waardoor we zo weinig mogelijk restmateriaal hebben.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
December komt eraan, Luxe hotel chique verticaal tuinieren planten standaard met koperen plantenbakken in kerstsfeer by Siebendesign.nl

December komt eraan!

Wijnkast op maat, luxe wandafscheiding, industriële wijnkast van Siebendesign.nl

Industriële wijnkast op maat

Biophillic Luxe Planten Standaard, Roomdivider By Siebendesign.nl

Luxe verticaal tuinieren standaard

Parkmeubilair De 15 Kapellekens In Mol, Ronde Bank, Urban Furniture, Gemeentemeubilair, Maatwerk straatmeubilair Gepersonaliseerd Met Logo By Siebendesign.nl 12

Straatmeubilair op maat

Koffiebar bij recreatiepark Ter Spegelt by Magnifique interieurwerken en Siebendesign.nl

Koffiebar Ter Spegelt

Stalen taatsdeur op maat, 1 glasvlak by Siebendesign.nl, ontwerp Maarinterieurvormgeving.nl

Stalen taatsdeur met één vlak glas

Horecainterieur, Glazenrek , Flessenluifel, Achterkast Bij Koren In Best, Made By Siebendesign.nl

Horeca interieur bij restaurant De Koren in Best

Witte stalen plantenbakken met wielen op maat gemaakt door Siebendesign.nl

Witte stalen plantenbak met wielen

Deze vlinder van cortenstaal maakten we met behulp van de laser. Wat heeft ze een prachtige plaats gekregen boven de vijver. Het cortenstaal heeft een perfecte kleur om te combineren in de natuur.

Vlinder van Cortenstaal