Van harte gefeliciteerd Pizzani Geldrop!

Op 23 september opende Pizzani alweer een nieuw filiaal. Deze keer in Geldrop. Ook voor dit filiaal mochten we het horeca interieur van staal op maat verzorgen. Wat een leuke samenwerking hebben we inmiddels opgebouwd. Samen bekijken we wat de beste afmetingen zijn voor de balie en kasten die nodig zijn. Het wederzijds opgebouwd vertrouwen help enorm in het snelle schakelen om alles op tijd ingericht te hebben. Dank je wel Pizzani voor alle leuke projecten die we al mochten en nog gaan maken!

Blank staal met een blanke coating maakt dat dit horeca interieur duurzaam is in het gebruik. De blanke coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten en zijn stoere kleur behoudt. Houten legplanken maken de basis compleet. Hiermee alleen krijg je niet de leuke authentieke Italiaanse uitstraling die alle Pizzani restaurants hebben. De levensgrote foto’s en gekleurde voorraad op de schappen zorgen voor dat Italiaanse gevoel. Helaas kunnen we u in een bericht niet laten proeven hoe goed Italiaans de Pizza’s van Pizzani smaken. We raden u aan er gewoon eens één te proberen. Pizzani Geldrop heel veel succes in jullie knusse restaurant!

 

Wist u dat www.siebendesign.nl stroom gebruikt die is opgewekt door zonnepanelen? Waar we kunnen proberen we zo duurzaam mogelijk te werken. Zo worden ook onze materialen op maat gemaakt met de laser waardoor we zo weinig mogelijk restmateriaal hebben.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout