Horeca interieur van staal.

Van harte gefeliciteerd Pizzani Geldrop!

Op 23 september opende Pizzani alweer een nieuw filiaal. Deze keer in Geldrop. Ook voor dit filiaal mochten we het horeca interieur van staal op maat verzorgen. Wat een leuke samenwerking hebben we inmiddels opgebouwd. Samen bekijken we wat de beste afmetingen zijn voor de balie en kasten die nodig zijn. Het wederzijds opgebouwd vertrouwen help enorm in het snelle schakelen om alles op tijd ingericht te hebben. Dank je wel Pizzani voor alle leuke projecten die we al mochten en nog gaan maken!

Blank staal met een blanke coating maakt dat dit horeca interieur duurzaam is in het gebruik. De blanke coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten en zijn stoere kleur behoudt. Houten legplanken maken de basis compleet. Hiermee alleen krijg je niet de leuke authentieke Italiaanse uitstraling die alle Pizzani restaurants hebben. De levensgrote foto’s en gekleurde voorraad op de schappen zorgen voor dat Italiaanse gevoel. Helaas kunnen we u in een bericht niet laten proeven hoe goed Italiaans de Pizza’s van Pizzani smaken. We raden u aan er gewoon eens één te proberen. Pizzani Geldrop heel veel succes in jullie knusse restaurant!

 

Wist u dat www.siebendesign.nl stroom gebruikt die is opgewekt door zonnepanelen? Waar we kunnen proberen we zo duurzaam mogelijk te werken. Zo worden ook onze materialen op maat gemaakt met de laser waardoor we zo weinig mogelijk restmateriaal hebben.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.

scheidingswand met taatsdeuren van staal en glas, Siebendesign.nl

Scheidingswand met taatsdeuren van staal en glas

Stalen trap met eiken treden op maat gemaakt door Siebendesign.nl. Voor al uw interieurprojecten met staal. We helpen u graag met mogelijk maken wat onmogelijk lijkt. Stalen deuren, taatsdeuren van staal, keuken opbergrek, wandkasten , tafels en stalen tafelpoten en meer

Stalen trap met eiken treden