Horeca interieur van staal.

Van harte gefeliciteerd Pizzani Geldrop!

Op 23 september opende Pizzani alweer een nieuw filiaal. Deze keer in Geldrop. Ook voor dit filiaal mochten we het horeca interieur van staal op maat verzorgen. Wat een leuke samenwerking hebben we inmiddels opgebouwd. Samen bekijken we wat de beste afmetingen zijn voor de balie en kasten die nodig zijn. Het wederzijds opgebouwd vertrouwen help enorm in het snelle schakelen om alles op tijd ingericht te hebben. Dank je wel Pizzani voor alle leuke projecten die we al mochten en nog gaan maken!

Blank staal met een blanke coating maakt dat dit horeca interieur duurzaam is in het gebruik. De blanke coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten en zijn stoere kleur behoudt. Houten legplanken maken de basis compleet. Hiermee alleen krijg je niet de leuke authentieke Italiaanse uitstraling die alle Pizzani restaurants hebben. De levensgrote foto’s en gekleurde voorraad op de schappen zorgen voor dat Italiaanse gevoel. Helaas kunnen we u in een bericht niet laten proeven hoe goed Italiaans de Pizza’s van Pizzani smaken. We raden u aan er gewoon eens één te proberen. Pizzani Geldrop heel veel succes in jullie knusse restaurant!

 

Wist u dat www.siebendesign.nl stroom gebruikt die is opgewekt door zonnepanelen? Waar we kunnen proberen we zo duurzaam mogelijk te werken. Zo worden ook onze materialen op maat gemaakt met de laser waardoor we zo weinig mogelijk restmateriaal hebben.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur