Maatwerk Garde

Maatwerk garde van staal.

Het maken van speciale maatwerk projecten is wat we zo leuk vinden aan ons werk. Samen met u werken aan een project dat voldoet aan uw wensen.

Een tijdje geleden werd ons gevraagd of we een grote garde van staal konden maken. Dit voor een nieuw te openen horecagelegenheid. Het Smaek Atelier in Geldrop. Bij het Smaek atelier kunt u onder andere kookworkshops volgen. Verder is zijn er mogelijkheden voor private dining, shoppen en traiteur diensten. Hoe toepasselijk is een garde dan. En wat een eer dat we het vertrouwen kregen om deze maatwerk garde in staal te maken.

De garde die we mochten maken is 180 cm hoog. Verder is hij geplaatst op een sokkel. En gecoat in verschillende kleuren. Door goed overleg is de garde precies geworden zoals het Smaek atelier hem bedacht heeft. Natuurlijk vinden we hem zelf ook erg gaaf geworden. We zijn dus ook erg dankbaar dat we de mogelijkheid kregen om deze leuke garde te maken.

De opening van het Smaek atelier werd gevierd met het 6-jarig bestaan van restaurant Smaek in Geldrop. Hierbij werd de Garde feestelijk onthult. Graag feliciteren we restaurant Smaek met het behaalde jubileum en wensen we het Smaek atelier heel veel succes!

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur

Winkelinterieur op maat, goud by Siebendesign.nl, Sparkle and dream , kledingrekken, Paskamers, Frontpresentatie, vakmanschap, staal op maat, interieur op maat, design, staal, lassen.

Winkelinterieur op maat

Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat

eetkamertafel op maat gemaakt naar ontwerp klant door www.siebendesign.nl

Eetkamertafel op maat

Winkelinterieur op maat van staal zwart gecoat by Siebendesign.nl

winkelinterieur Flome in Best