Maatwerk Garde

Maatwerk garde van staal.

Het maken van speciale maatwerk projecten is wat we zo leuk vinden aan ons werk. Samen met u werken aan een project dat voldoet aan uw wensen.

Een tijdje geleden werd ons gevraagd of we een grote garde van staal konden maken. Dit voor een nieuw te openen horecagelegenheid. Het Smaek Atelier in Geldrop. Bij het Smaek atelier kunt u onder andere kookworkshops volgen. Verder is zijn er mogelijkheden voor private dining, shoppen en traiteur diensten. Hoe toepasselijk is een garde dan. En wat een eer dat we het vertrouwen kregen om deze maatwerk garde in staal te maken.

De garde die we mochten maken is 180 cm hoog. Verder is hij geplaatst op een sokkel. En gecoat in verschillende kleuren. Door goed overleg is de garde precies geworden zoals het Smaek atelier hem bedacht heeft. Natuurlijk vinden we hem zelf ook erg gaaf geworden. We zijn dus ook erg dankbaar dat we de mogelijkheid kregen om deze leuke garde te maken.

De opening van het Smaek atelier werd gevierd met het 6-jarig bestaan van restaurant Smaek in Geldrop. Hierbij werd de Garde feestelijk onthult. Graag feliciteren we restaurant Smaek met het behaalde jubileum en wensen we het Smaek atelier heel veel succes!

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.