Maatwerk staal in de badkamer

Natuurlijk is iedereen blij met een frisse nieuwe badkamer. Een leuke uitdaging om een aantal zaken zelf te op maat, van staal te maken. Het leukste is dat we nergens aan vast zitten en er dus veel meer mogelijk is. Maatwerk staal in de badkamer weer eens wat anders.

Het badkamermeubel maakten we samen met Aywood. Massief eiken met een zwart stalen rand. In de rand een rekje voor een handdoekje. Aywood maakte het meubel precies zoals we dat wilden. Op de wastafel een stalen houder voor de tandenborstels. Eindelijk staan die stevig en wordt het vocht opgevangen op tandenborstel houder in plaats van op het eiken. De tandenborstel houder is goed behandeld met een zwarte coating zodat deze makkelijk af te nemen is.

Om de zwarte lijn van het badkamermeubel aan de andere kant van de badkamer terug te laten komen kozen we ervoor om daar zwart stalen schappen te hangen. De schappen hebben we op maat gemaakt zodat deze gelijk zijn met het inbouw reservoir van het toilet. Eén schap heeft naast opbergruimte plaats voor twee grote badlakens. Het andere schap reikt tot in de inloop douche en is daardoor handig voor de spullen die je tijdens het douchen gebruikt. Onder in de schappen maakten we sleuven om het water af te laten lopen. We maakten de schappen van RVS waarna ze zwart gecoat zijn.

Gewoon staal is een materiaal dat eerst goed bewerkt moet worden om een lange levensduur te hebben in een natte ruimte. Je kan ervoor kiezen om staal te schooperen en te coaten zodat het goed bestand is tegen water. Aluminium is ook goed om in een natte ruimte te gebruiken. Zelf vinden we dat iets te licht. Door het lage gewicht van aluminium kan het sneller beschadigen waardoor de levensduur ook korter wordt. Zelf kozen we daarom RVS voor de zwarte badkamer schappen. RVS kan onbehandeld al jaren mee in een natte ruimte. De coating geeft nog een extra laagje en natuurlijk de kleur die we graag wilden.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Koffiebar bij recreatiepark Ter Spegelt by Magnifique interieurwerken en Siebendesign.nl

Koffiebar Ter Spegelt

Stalen taatsdeur op maat, 1 glasvlak by Siebendesign.nl, ontwerp Maarinterieurvormgeving.nl

Stalen taatsdeur met één vlak glas

Horecainterieur, Glazenrek , Flessenluifel, Achterkast Bij Koren In Best, Made By Siebendesign.nl

Horeca interieur bij restaurant De Koren in Best

Witte stalen plantenbakken met wielen op maat gemaakt door Siebendesign.nl

Witte stalen plantenbak met wielen

Deze vlinder van cortenstaal maakten we met behulp van de laser. Wat heeft ze een prachtige plaats gekregen boven de vijver. Het cortenstaal heeft een perfecte kleur om te combineren in de natuur.

Vlinder van Cortenstaal

Design poort gemaakt door Siebendesign.nl, stalen poort op maat gemaakt.

Stalen design poort

Windscherm van staal en glas met plantenbak, terrasafscheiding, Siebendesign.nl

Windscherm van staal en glas met plantenbak

Houtopslag van staal, cortenstaal, RVS, op maat, persoonlijk, exclusief, eigen ontwerp, Siebendesign.nl, sfeer, openhaard, vuurkorf, vuur

Houtopslag van staal

Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer