Maatwerk staal in de badkamer

Natuurlijk is iedereen blij met een frisse nieuwe badkamer. Een leuke uitdaging om een aantal zaken zelf te op maat, van staal te maken. Het leukste is dat we nergens aan vast zitten en er dus veel meer mogelijk is. Maatwerk staal in de badkamer weer eens wat anders.

Het badkamermeubel maakten we samen met Aywood. Massief eiken met een zwart stalen rand. In de rand een rekje voor een handdoekje. Aywood maakte het meubel precies zoals we dat wilden. Op de wastafel een stalen houder voor de tandenborstels. Eindelijk staan die stevig en wordt het vocht opgevangen op tandenborstel houder in plaats van op het eiken. De tandenborstel houder is goed behandeld met een zwarte coating zodat deze makkelijk af te nemen is.

Om de zwarte lijn van het badkamermeubel aan de andere kant van de badkamer terug te laten komen kozen we ervoor om daar zwart stalen schappen te hangen. De schappen hebben we op maat gemaakt zodat deze gelijk zijn met het inbouw reservoir van het toilet. Eén schap heeft naast opbergruimte plaats voor twee grote badlakens. Het andere schap reikt tot in de inloop douche en is daardoor handig voor de spullen die je tijdens het douchen gebruikt. Onder in de schappen maakten we sleuven om het water af te laten lopen. We maakten de schappen van RVS waarna ze zwart gecoat zijn.

Gewoon staal is een materiaal dat eerst goed bewerkt moet worden om een lange levensduur te hebben in een natte ruimte. Je kan ervoor kiezen om staal te schooperen en te coaten zodat het goed bestand is tegen water. Aluminium is ook goed om in een natte ruimte te gebruiken. Zelf vinden we dat iets te licht. Door het lage gewicht van aluminium kan het sneller beschadigen waardoor de levensduur ook korter wordt. Zelf kozen we daarom RVS voor de zwarte badkamer schappen. RVS kan onbehandeld al jaren mee in een natte ruimte. De coating geeft nog een extra laagje en natuurlijk de kleur die we graag wilden.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Taatsdeur enkel vlak met bovenlicht en diverse stalen kozijnen met glas by Siebendesign.nl

Stalen deuren en raamkozijnen

Tuinbank in cortenstaal of staal gecoat in kleur met houten balken by Siebendesign.nl

Tuinbank van staal met houten balken,

Modern rooster om uw convectorput mee af te dekken. Een mooie combinatie met de moderne PVC en houten visgraat vloeren. Op maat gemaakt door Siebendesign.nl

Stijlvol uw convectorput afdekken

Horeca interieur van staal op maat door siebendesign.nl

Horeca interieur van staal op maat

Deze mooie parkinrichting van Cortenstaal is een fijn rustpunt in de natuur geworden.

Parkinrichting een fijn rustpunt in de natuur

Urn candle - or plant - holder by Siebendesign.nl

Urn ontworpen door Sieben design

December komt eraan, Luxe hotel chique verticaal tuinieren planten standaard met koperen plantenbakken in kerstsfeer by Siebendesign.nl

December komt eraan!

Wijnkast op maat, luxe wandafscheiding, industriële wijnkast van Siebendesign.nl

Industriële wijnkast op maat

Biophillic Luxe Planten Standaard, Roomdivider By Siebendesign.nl

Luxe verticaal tuinieren standaard