Schuifdeur van staal en glas met soft close systeem

Een schuifdeur van staal en glas kan veel ruimte besparen ten opzichte van de draaideur of taatsdeuren van staal en glas. Het soft close systeem zorgt ervoor dat de deur niet te hard geopend of gesloten kan worden. Dit geeft een zekere rust. De 3 vlaks verdeling zorgt ervoor dat deze schuifdeur van staal en glas met soft close systeem ook rust uitstraalt. Op onze facebook pagina ziet u een filmpje hoe deze schuifdeur opent en sluit door het soft close systeem.

Omdat we maatwerk leveren kunnen we onze klanten alle tijd en aandacht geven. Onze klanten geven aan dat ze dit erg fijn vinden en daar zijn we trots op. We zullen dan ook altijd alles doen om een goede service en kwaliteit te combineren met een concurrerende prijs. Steeds meer mensen ervaren dat maatwerk niet duurder hoeft te zijn dan massaproductie. Het voordeel van maatwerk is dat u zelf kunt kiezen wat u wenst. Voor ons voegen uw ideeën veel plezier toe aan ons werk.  We combineren graag onze ervaring met u wensen. Heeft u interesse in deuren van staal en glas of een heel ander idee? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via Contact. We nemen dan contact met u op om uw idee en de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout