Een mooi project om de zomervakantie te beginnen.

Er werd ons gevraagd om kruispoten te maken voor een tuintafel en bijpassende bank voor in de tuin. De kleur RAL 7006 is hetzelfde als de kleur van de stoelen. Het blanke hout maakt het een mooi geheel wat rust uitstraalt. Precies wat veel mensen wensen. Lekker tot rust komen in eigen tuin.

We blijven genieten van ons werk en dankbaar dat mensen ons het vertrouwen geven om hun ideeën uit te werken. Zelf zien we niet altijd het eindresultaat van wat we maken. Daarom vinden we het superleuk om foto’s te ontvangen als alles mooi is aangekleed.  Het eindresultaat hier lijkt wel een foto uit een dure catalogus! We begrijpen goed dat je hier heerlijk kunt tafelen met het hele gezin. Deze tuinset met kruispoten van staal is gecombineerd met fijne en mooie stoelen. Daarnaast staat deze tuinset in een tuin waar hij gewoon thuishoort. Wij vinden in ieder geval dat jullie een goede smaak hebben en zijn er trots op dat we een steentje bij mochten dragen.

Siebendesign werkt nog 1 week door. Hierna zorgen we ervoor dat alles netjes aan kant is om na de vakantie weer lekker aan de gang te gaan. Tijdens de bouwvak van regio zuid (7 augustus tot 28 augustus) zijn we niet bereikbaar. Als u vragen of ideeën heeft kunt u die mailen naar info@siebendesign.nl Na de vakantie nemen we dan zeker contact met u op.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout