Dubbele taats deuren van staal met glas

Dubbele taats deuren van staal met glas,

Wat mooi dat we gevraagd zijn voor dit project. Een huis met een geweldig interieur en afwerking waarbij de dubbele taats deuren van staal met glas nog een wens waren. Dat mensen die voor kwaliteit gaan ons het vertrouwen geven is een eer. Dat betekend ook dat ons doel duidelijk is. Kwaliteit staat bij Siebendesign voorop. Na overleg maakten we een tekening zodat een beter beeld ontstond van hoe de  stalen deuren er uit zouden zien. Samen planden we wanneer de deuren door ons geplaatst konden worden. Afgelopen week was het dan zover. Wat blijft het mooi om de reactie te horen en zien als we deuren van staal plaatsen. Het enthousiasme van de klant maakt ons werk zo leuk. Eerlijk is eerlijk de dubbele taatsdeuren van staal en glas passen perfect in dit huis. Zoals één van de kinderen zei: Nu hebben we een echt Pinterest huis. Daar zijn we het zeker mee eens. Dus dan plaatsen we het ook op onze Pinterest pagina, waar het hoort! We wensen dit gezin veel plezier met de nieuwe taatsdeuren en zijn zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Heeft u ook interesse in deuren van staal of een ander maatwerk project in staal? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Uw enthousiaste ideeën geven ons veel energie.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Wand van staal en glas met stopverf onder overkapping, By Siebendesign

Wand van staal en glas onder overkapping

stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout