Staal in uw interieur

Staal in uw interieur is stoer en gaat lang mee.

Hierdoor is het een duurzaam materiaal. Of het nu stalen deuren, taatsdeuren, een kapstok, trapleuning, kast of lamp is. Staal gaat een stuk langer mee dan een heleboel anderen materialen. Onze stalen deuren zijn handig om ruimtes van elkaar te scheiden zonder lichtinval weg te nemen. Naast het feit dat een taatsdeur van staal gewoon mooi is zijn er meer voordelen. Het scheiden van ruimtes kan fijn zijn om geluidsoverdracht te verminderen. Met de huidige energieprijzen kan het plaatsen van stalendeuren of een stalen wand nog wat energie besparen ook.

Hoe mooi staal in uw interieur kan zijn ziet u op bijgaande foto’s. Door het staal op meerdere plaatsen terug te laten komen is er een mooi geheel ontstaan waar kleuren en materialen terugkeren. De stalen trapleuning maakten we van de koker die de klant fijn in de hand vond liggen. Onze trapleuningen maken we altijd op maat waarbij de uiteinden dichtlassen. De moderne en strakke kapstok van staal maakten we zo dat deze goed in de nis past waar hij hangt.

We zijn er trots op dat we deze taatsdeuren, kapstok en stalen trapleuning zo hebben kunnen maken als de klant het wilde. Vaak krijgen we al contact tijdens de bouw of verbouw van een woning. Op die manier kunnen we goed overleggen en aftasten wat de wensen zijn. Op het moment dat een bouw of verbouwing zo ver is dat we kunnen inmeten kunnen we snel schakelen.

Dat we het vertrouwen kregen om aan deze nieuwbouwwoning bij te mogen dragen is een eer.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur

Winkelinterieur op maat, goud by Siebendesign.nl, Sparkle and dream , kledingrekken, Paskamers, Frontpresentatie, vakmanschap, staal op maat, interieur op maat, design, staal, lassen.

Winkelinterieur op maat

Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat