Stalen trap met eiken treden

Deze moderne stalen trap met eiken treden mochten we maken voor een nieuwbouwhuis. Sommige projecten blijven spannend tot ze geplaatst zijn. Natuurlijk meten we alles goed op voordat we een 3-D tekening maken. Theorie en praktijk werken niet altijd perfect. Zo zijn b.v. meestal de muren in een huis niet helemaal recht. Het is bij staal niet mogelijk om na productie even een stukje af te schaven zoals dat bij hout wel kan. We zijn dan ook altijd blij en trots als een project zo goed past als hier het geval is. Maartwerk-meubels maakte en monteerde de traptreden. Een mooi voorbeeld van twee vakmannen die door samenwerken om tot een goed en stijlvol resultaat komen.  Goed contact met de opdrachtgever is hierbij ook erg belangrijk. Door onze ruime ervaring kunnen we al uw ideeën omzetten tot een mooi eindproduct op maat dat u zelf bedacht heeft. Telkens als we een product installeren of opleveren is het een feestje om te zien dat we weer voldaan hebben aan de wensen van onze klanten. Op zo’n moment beseffen we meteen wat we weer bijgeleerd hebben. Wat een geluk dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken! Binnenkort gaan we verder met de trapleuning en balustrade om deze trap veilig te maken. Hiervan houden we u natuurlijk op de hoogte.

Heeft u mooie plannen en wilt u ons meenemen in uw reis naar uw geluksmoment? Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we samen tot uw ideale eindresultaat komen.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur