Wand van staal en glas onder overkapping

Genieten onder de overkapping. Om uit de wind te zitten mochten we voor deze mensen een wand onder de overkapping maken van staal en glas. Wat een heerlijk plekje is hier ontstaan om lange zomeravonden door te brengen.

De opdrachtgever kwam zelf met het idee om het glas met stopverf de plaatsen. De stopverf heeft dus meerdere functies in deze glaswand. Het stoere uiterlijke was de reden om stopverf te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat stopverf op kleur gemaakt kan worden en weersbestendig is. Ramen plaatsen met stopverf is een oud ambacht wat niet zomaar iedereen kan. Gelukkig hebben we voldoende contacten waarmee we ons ambachtelijke vakmanschap kunnen combineren.

En nu heerlijk uit de wind genieten onder jullie mooie overkapping.

Goede vakmensen zijn moeilijk te vinden maar u heeft ons gevonden! Door ons grote netwerk zijn we in staat om u te helpen met het uitwerken en realiseren van uw eigen design of maatwerk. Onze basis is altijd in staal. Voor andere materialen werken we graag samen met vakmensen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

#wandvanstaal #overkapping #buitenleven #tuin #Tuinkamer #windscherm #terrasafscheiding #plantenbak #thuisinstaal #maatwerk #staalenglas #vakmanschap #happy #outdoorfurniture #gardenproducts  #nieuwetuin #nieuwhuis #kavel #bouwkavel #landscape #design #ideeenuitwerken #staalopmaat #zwembad #outdoor #terras #luxerygarden #ambacht

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Wand van staal en glas met stopverf onder overkapping, By Siebendesign

Wand van staal en glas onder overkapping

stalen trapleuning en taatsdeur met grijs flow glas by siebendesign.nl

Stalen trapleuning en taatsdeur op maat.

Vuurschaal Cortenstaal, Roestproces Bloembak Vuurkorf Sculptuur, By Siebendesign.nl

Druppel van cortenstaal.

lekker veel licht door te kiezen voor wit, stalen deur en raamkozijn op maat gemaakt door Siebendesign.nl, taatsdeur, scharnierdeur, raamkozijn, maatwerk in staal, persoonlijk

Lekker licht door te kiezen voor wit

Zwart staal op maat in Badkamer by Siebendesign.nl

Maatwerk staal in de badkamer

stalen ensuite schuifdeuren op maat en stalen scharnierdeuren met kozijn op maat in 1 ruimte by Siebendesign.nl

Verschillende stalen deuren in 1 ruimte

Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout