Witte plantenbakken van staal op maat.

Opgeladen en enthousiast weer aan de slag.

Inmiddels zijn we vandaag alweer een weekje aan de slag na onze vakantie. We zijn weer vol energie aan het genieten van de mooie projecten die we mogen verzorgen.

Voor de vakantie mochten we een serie mooie witte plantenbakken van staal op maat maken. Strak wit in verschillende maten. Bijzonder dankbaar voor het vertrouwen wat we kregen. Een locatie 130 km verderop. Met foto’s, telefonisch en via mail erg leuk contact gehad. We kunnen ons voorstellen dat een dergelijke aankoop best spannend is zonder iemand echt in de ogen te kijken en te kunnen voelen wat je koopt. We voelen ons dan ook vereerd dat we deze mooie witte plantenbakken van staal op maat mochten maken.

Afgelopen week namen we nog even contact op om te vragen of de bloembakken voldoen aan de verwachtingen. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Extra leuk om wat foto’s te krijgen van hoe de bloembakken er nu bij staan. Sommige bloemen hebben zo langzaamaan geen zin meer in het Nederlandse weer. Dat is niet erg. Volgend jaar zullen ze nog mooier terugkomen! En zeg nou zelf bij het zien van deze foto’s kunnen we ons wel voorstellen hoe mooi geheel is met bloemen in volle bloei. Dank je wel voor het leuke contact, de mooie opdracht en natuurlijk de foto’s!

We zijn gespecialiseerd in maatwerk projecten van staal. Kijk gerust eens op onze site of socials om te zien wat een leuk werk we mogen maken. Heeft u zelf een vraag? Vul gerust het contactformulier op onze site in. We helpen u graag met het uitwerken en vervaardigen van uw plannen.

https://www.facebook.com/SiebenDesignEnTechniek

https://www.instagram.com/sieben_design/

 

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.