Witte plantenbakken van staal op maat.

Opgeladen en enthousiast weer aan de slag.

Inmiddels zijn we vandaag alweer een weekje aan de slag na onze vakantie. We zijn weer vol energie aan het genieten van de mooie projecten die we mogen verzorgen.

Voor de vakantie mochten we een serie mooie witte plantenbakken van staal op maat maken. Strak wit in verschillende maten. Bijzonder dankbaar voor het vertrouwen wat we kregen. Een locatie 130 km verderop. Met foto’s, telefonisch en via mail erg leuk contact gehad. We kunnen ons voorstellen dat een dergelijke aankoop best spannend is zonder iemand echt in de ogen te kijken en te kunnen voelen wat je koopt. We voelen ons dan ook vereerd dat we deze mooie witte plantenbakken van staal op maat mochten maken.

Afgelopen week namen we nog even contact op om te vragen of de bloembakken voldoen aan de verwachtingen. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Extra leuk om wat foto’s te krijgen van hoe de bloembakken er nu bij staan. Sommige bloemen hebben zo langzaamaan geen zin meer in het Nederlandse weer. Dat is niet erg. Volgend jaar zullen ze nog mooier terugkomen! En zeg nou zelf bij het zien van deze foto’s kunnen we ons wel voorstellen hoe mooi geheel is met bloemen in volle bloei. Dank je wel voor het leuke contact, de mooie opdracht en natuurlijk de foto’s!

We zijn gespecialiseerd in maatwerk projecten van staal. Kijk gerust eens op onze site of socials om te zien wat een leuk werk we mogen maken. Heeft u zelf een vraag? Vul gerust het contactformulier op onze site in. We helpen u graag met het uitwerken en vervaardigen van uw plannen.

https://www.facebook.com/SiebenDesignEnTechniek

https://www.instagram.com/sieben_design/

 

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen deur met leer op maat gemaakt, Siebendesign.nl

Stalen deuren met leer

Kapstok van staal en hout met boomstam blad. Op maat gemaakt interieur van staal en hout.

Kapstok van staal en hout

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeuren met zijlichten op maat

Reclameboard van cortenstaal op maat. reclamezuil met verlichting. Maatwerk in staal by Siebendesign.nl

Cortenstaal reclamebord met verlichting

Foto uit Corten staal, paardensport, Fotobewerking, sportfoto, Springpaard, dressuur, paarden, indoor brabant, jumping indoor maastricht, jumpingamsterdam by Siebendesign.nl

Foto uit corten staal

Stalen deuren, scheidingswand, staal en glas schuifdeur voor kast by Siebendesign.nl

Stalen schuifdeur voor de inbouwkast!

Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur