Scheidingswand met taatsdeuren van staal en glas

Scheidingswand met taatsdeuren van staal en glas.

 

Trots op het resultaat! Deze scheidingswand met taatsdeuren is op maat gemaakt. De vlakverdeling is op aanwijzing van onze klant gemaakt.

Het blijft leuk om een idee uit te werken wat u in het hoofd heeft. Het persoonlijke contact is hierbij erg belangrijk. We doen er dan ook alles aan om dit contact te onderhouden. Voor u en ons is het leuk om de voortgang te kunnen volgen. Samen werken we naar het gewenste eindresultaat. Zo kregen deze taatsdeuren handgrepen met wat meer ruimte aan de bovenzijde.  Dit geeft een leuk speels effect. Op deze manier leren we zelf ook bij. Deze scheidingswand met taatsdeuren van staal en glas zien we zelf als een van de pareltjes die we mochten maken!

We maken onze stalen deuren in één geheel. Geen schroeven om de handgrepen of glaslijsten te bevestigen. Strak daar houden we van bij onze stalen deuren.

Heeft u een beeld in uw hoofd wat u graag zou realiseren? We helpen u er graag mee. Op gebied van staal, of staal in combinatie met andere materialen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Neem vooral eens contact met ons op om te kijken of we u mogen helpen.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.