Zwarte dubbele taatsdeuren van staal

Zwarte dubbele taatsdeuren van staal.

WAUW!

Helemaal enthousiast zijn we over deze zwarte dubbele taatsdeuren van staal.

Zoveel mogelijk met lokale ondernemers verbouwen. Dat was het idee van dit stel. Ze kochten een opknapper in ons mooie Best en namen onder andere contact met ons op. We maakten kennis in onze werkplaats waar op dat moment deuren klaar stonden om geplaatst te worden. Op die manier was het mogelijk om even te voelen en kijken.

Al pratende kwamen we samen op het idee in contact te blijven gedurende de verbouwing. Door het goede contact tijdens de verbouwwerkzaamheden konden we samen veel problemen voorkomen en zelfs oplossingen bieden. Zo maakten we ook de trapleuning van staal en een afdekkap voor de trap en de luchtroosters. Wat is er hard gewerkt door iedereen.

Als laatste komen doorgaans de stalen deuren. Zo kunnen ze niet beschadigen tijdens de verhuizing en zitten ze ook niet in de weg. Het leuke aan de laatste zijn is dat we altijd het eindresultaat zien. Wat is dit een mooi modern huis geworden! Dank je wel dat jullie ons de mogelijkheid gegeven hebben om met jullie samen te werken. Het was een genoegen. We wensen jullie veel woongenot in jullie mooie huis.

Heeft u zelf plannen met stalen deuren? Neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we u ook helpen met uw droomdeuren van staal.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Maatwerk Garde, Siebendesign.nl, In Opdracht Van Smaek Atelier

Maatwerk Garde

Dubbele taats deuren van staal en op maat gemaakt door Siebendesign.nl. alle stalen deuren worden voorzien van gelaagd glas. Vlakverdeling en handgreep naar wens van de klant. We geven u een eerlijke prijs inclusief de montage en inmeten. Hierdoor geen verrassingen achteraf. We verzorgen maatwerk interieur van staal van een hoge kwaliteit. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Keuzehulp voor stalen deuren

Tuinhuis van staal en hout op maat gemaakt

Tuinhuis van staal en hout

terras op het water, Steiger, poort, bloembak, bloembakken, plantenbak, plantenbak van staal, bloembak van staal, plantenbak op maat, bloembak op maat, bloembak cortenstaal, plantenbak cortenstaal, lamp, buitenlamp, lamp staal, lamp cortenstaal. Tuinscherm op maat, tuinschermen op maat, tuinscherm cortenstaal, tuinscherm staal, poorten van staal, poort op maat, voordeur portaal, overkapping van staal, tuinbank van staal en hout, tuintafel staal en hout. Cortenstaal tuinartikelen, Stalen tuinartikelen, tuin op maat.bordes staal, bordes cortenstaal, windscherm, staal op maat, cortenstaal op maat. Tuinverlichting, tuinverlichting op maathoreca, terras, fietsenstalling van staal, cortenstaal, Fietsenstalling, Fietsenstalling van staal met hout, Siebendesign, Fietsenhok

Fietsenstalling van staal en hout

Stalen Deuren Op Maat, Siebendesign.nl, Witte Deuren Van Staal, Scharnierdeuren Van Staal Wit

Witte stalen deuren

Horeca interieur op maat, Siebendesign, maatwerk, Pizzani Geldrop, pizza, vakmanschap, industrieel interieur

Horeca interieur van staal.

speciale tafelpoot van staal op maat

Speciale tafelpoot van staal op maat

Witte platenbakken van staal op maat, Siebendesign.nl

Witte plantenbakken van staal op maat.

Stalen Onderstel Tuintafel En Tuinbank Op Maat, Siebendesign.nl, Tuinset Met Stalen Onderstel.

Tuinset met kruispoten van staal.