Stalen plantenzuil op maat

Deze strakke stalen plantenzuil maakten we op maat. Het model is natuurlijk al langer bekend. Waarom maakten we deze plantenzuilen dan toch op maat.

Soms is de gewenste maat nu eenmaal niet te verkrijgen in een standaard assortiment. Daarbij komt het voordeel dat we werken met echt staal en niet met aluminium. Hierdoor zijn de zuilen steviger en zwaarder. Doordat ze zwaarder zijn zullen ze niet zomaar omvallen. Gezien de hoogte van 100 cm is dat wenselijk.

De bovenzijde werkten we af met een strak stalen blad. Alle lasnaden hebben we netjes gevijld waardoor deze na het coaten bijna niet meer zichtbaar zijn.

Deze plantenzuilen zijn gecoat in RAL 9005 fijn structuur coating. Een fijn structuurcoating heeft voor interieur projecten onze voorkeur. Het is makkelijk streep loos schoon te maken en vingers laten geen zichtbaar vette afdrukken achter. Een fijn structuur coating heeft ook een wat zachtere uitstraling.

We zijn benieuwd naar uw ideeën en vinden het leuk u te helpen met het uitwerken en maken hiervan. Op onze website ziet u andere projecten die u misschien wel inspireren. We zijn nieuwsgierig waar we u mee kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op om samen te oriënteren.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Stalen plantenzuil op maat by Siebendesign.nl

Stalen plantenzuil op maat

Stalen tv steun of voet op maat. We maken maatwerk in staal met een hoogwaardige afwerking. Door persoonlijk contact kunnen we uw eigen ontwerp realiseren. Kijk eens op onze site voor foto’s van projecten die we al mochten maken. Neem gerust contact met ons op, We vinden het leuk om u verder te helpen.

Stalen TV steun of voet

Maatwerk staal in uw interieur, taatsdeur, trapleuing, kapstok Siebendesign.nl

Staal in uw interieur

Winkelinterieur op maat, goud by Siebendesign.nl, Sparkle and dream , kledingrekken, Paskamers, Frontpresentatie, vakmanschap, staal op maat, interieur op maat, design, staal, lassen.

Winkelinterieur op maat

Cortenstaal verlichting, lichtzuil, logo, horeca, lichtbak, maatwerk, design, siebendesign.nl, buitenverlichting, Rust Wat Blaricum

Cortenstaal verlichting

Varkens van cortenstaal by Siebendesign.nl

Dieren van cortenstaal

Stalen barluifel op maat by siebendesign.nl, ontwerp by Studio Lime foto by Karin Verhoog

Interieurontwerp stalen luifel op maat

eetkamertafel op maat gemaakt naar ontwerp klant door www.siebendesign.nl

Eetkamertafel op maat

Winkelinterieur op maat van staal zwart gecoat by Siebendesign.nl

winkelinterieur Flome in Best