Stalen plantenzuil op maat

Deze strakke stalen plantenzuil maakten we op maat. Het model is natuurlijk al langer bekend. Waarom maakten we deze plantenzuilen dan toch op maat.

Soms is de gewenste maat nu eenmaal niet te verkrijgen in een standaard assortiment. Daarbij komt het voordeel dat we werken met echt staal en niet met aluminium. Hierdoor zijn de zuilen steviger en zwaarder. Doordat ze zwaarder zijn zullen ze niet zomaar omvallen. Gezien de hoogte van 100 cm is dat wenselijk.

De bovenzijde werkten we af met een strak stalen blad. Alle lasnaden hebben we netjes gevijld waardoor deze na het coaten bijna niet meer zichtbaar zijn.

Deze plantenzuilen zijn gecoat in RAL 9005 fijn structuur coating. Een fijn structuurcoating heeft voor interieur projecten onze voorkeur. Het is makkelijk streep loos schoon te maken en vingers laten geen zichtbaar vette afdrukken achter. Een fijn structuur coating heeft ook een wat zachtere uitstraling.

We zijn benieuwd naar uw ideeën en vinden het leuk u te helpen met het uitwerken en maken hiervan. Op onze website ziet u andere projecten die u misschien wel inspireren. We zijn nieuwsgierig waar we u mee kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op om samen te oriënteren.

Wilt u ook iets op maat laten maken?

We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk project.

Bekijk hier alle sieben design projecten

All
  • All
  • 3D CAD Solid Works
  • Deuren van staal
  • Horeca & winkelinterieur
  • Interieur
  • Maatwerk staal
  • Tafels
  • Verlichting
  • Werkplaats
Modern rooster om uw convectorput mee af te dekken. Een mooie combinatie met de moderne PVC en houten visgraat vloeren. Op maat gemaakt door Siebendesign.nl

Stijlvol uw convectorput afdekken

Horeca interieur van staal op maat door siebendesign.nl

Horeca interieur van staal op maat

Deze mooie parkinrichting van Cortenstaal is een fijn rustpunt in de natuur geworden.

Parkinrichting een fijn rustpunt in de natuur

Urn candle - or plant - holder by Siebendesign.nl

Urn ontworpen door Sieben design

December komt eraan, Luxe hotel chique verticaal tuinieren planten standaard met koperen plantenbakken in kerstsfeer by Siebendesign.nl

December komt eraan!

Wijnkast op maat, luxe wandafscheiding, industriële wijnkast van Siebendesign.nl

Industriële wijnkast op maat

Biophillic Luxe Planten Standaard, Roomdivider By Siebendesign.nl

Luxe verticaal tuinieren standaard

Parkmeubilair De 15 Kapellekens In Mol, Ronde Bank, Urban Furniture, Gemeentemeubilair, Maatwerk straatmeubilair Gepersonaliseerd Met Logo By Siebendesign.nl 12

Straatmeubilair op maat

Koffiebar bij recreatiepark Ter Spegelt by Magnifique interieurwerken en Siebendesign.nl

Koffiebar Ter Spegelt